Hey lieve mensen!

Hier kun je op de hoogte blijven van alles wat ik hier mee maak in Montana. Jullie belevingen,
verhalen en sappige roddels uit Nederland zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Je kunt mijn foto's ook bekijken via:
Foto's op Smugmug



zaterdag 30 januari 2010

Basketball and cheerleaders

Hier op de campus hebben we de ArenA in het klein. Er worden allerlei sporten beoefend waaronder natuurlijk basketbal. Iedere universiteit in Amerika heeft zijn eigen basketbalteam, zo hebben wij de 'bobcats'. Deze mannen wilden wij natuurlijk wel in actie zien en dus hebben we vorige week de Bobcats aangemoedigd tegen de Griz. Een ultieme Amerika ervaring! Vooraf werd door iedereen het Amerikaanse volkslied hardop meegezongen met de hand op het hart, richting de enorme Amerikaanse vlag. Ja, hier houden ze wel van een beetje nationalisme. De wedstrijd, compleet met cheerleaders en al, was geweldig. Erg spannend, maar uiteindelijk hebben we de Griz verslagen.




Ook hebben we deze week weer gekookt, want de behoefte naar gezond lekker voedsel wordt steeds sterker. Na drie weken op bagels en cornflakes te hebben geleefd hadden we besloten om pannenkoeken te gaan maken. Gelukkig verkopen ze hier in Amerika alles in groot verpakkingen, waardoor we dus genoeg pannenkoeken konden maken om uit te delen. Iedereen heeft lopen smullen, ze vonden de real dutch pancakes heerlijk. Kan ook bijna niet anders als je die dikke, droge pannenkoeken van de 'schweg' gewend bent.



Gister hebben we een trail gelopen door de sneeuw in Bozeman. Onverwachts kwamen we boven op een berg terrecht met een adembenemend uitzicht over de hele Gallatin Valley. Wat is het hier toch ongelooflijk mooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten